Tolerancekæden

Tolerancekæden i forgyldt sølv – nu også i sølv

Tolerancekæden er på kort tid blevet et sikkert hit blandt modebevidste kvinder ­ som både vil smykkes og støtte en god sag. Den fåes med sten i 4 smukke farver: koral, sort, onyx, grøn jade samt beige jade. Tolerancekæden i disse 4 nye farver fås her på hjemmesiden eller hos forhandlere landet over. Kæden er af forgyldt sølv, cirka 80 cm i omkreds og med lås, så den kan bruges en eller to gange om halsen. Kæden fåes nu også i sølv.

Se billeder af kæden her.
Pris 500 kr. (plus 30 kr. i forsendelse).
Bestil tolerancekæden direkte hos Kinder for Frihed på smykke@kvinderforfrihed.dk

Tolerancekæden er udført af Mai Manniche fra JEWLSCPH i samarbejde med Kvinder for Frihed. I den smukke og trendy kæde indgår, et kristent kors, en muslimsk halvmåne samt en jødisk davidsstjerne. Overskuddet går til Kvinder for Friheds arbejde for undertrykte kvinder.
Kæden sælges også i følgende butikker:

Abelone, Holte Stationsvej 22, 2840 Holte, tlf: 4541 2708
Apostrophe, Jægersbrog Allé 39, 2920 Charlottenlund, tlf. 39 90 01 19
Kluns, Gl. Kongevej 51, 1819 Frederiksberg C, tlf: 33258033
Magilleriet, Grønnegade 36 st tv, 1107 København K, tlf: 33 11 03 23
www.agusta.dk
www.jewlscph.com

Tolerancekæden i hvidguld med diamanter

tolerancekædeI kølvandet på den enorme succes tolerancekæden har, lancerer Kvinder for Frihed i samarbejde med designer Mai Manniche, JEWLSCPH nu en tolerancekæde i en helt ny og funklende liga. Smykket er lavet i hvidguld og prydet med diamanter.

I kæden forenes stadig de tre religiøse symboler: den jødiske davidsstjerne, det kristne kors og den muslimske halvmåne, og budskabet slås endnu engang fast �?? der skal være plads til alle! Men kvindeundertrykkelse finder vi os ikke i, uanset hvilken religion den pakkes ind i.
Overskuddet går til Kvinder for Friheds arbejde for undertrykte kvinder.
Prisen er 5999 kr.

Vil du forhandle Tolerancekæden?

Hjælp Kvinder For Frihed med at hjælpe andre! Har eller arbejder du i en butik eller en større virksomhed kan du måske hjælpe Kvinder For Frihed og vores kamp mod undertrykkelse. Vi har lavet et lille montre, som vores Tolerance-kæde kan udstilles i og placeres på butiksdiske, vægge, receptionsborde etc. Mener du at kæden vil være en succes på din arbejdsplads eller i din butik så send en mail med kontaktoplysninger – så hører du fra os.